RECENZE- 3 řasenky & linky!!

13. january 2014 at 11:00 | -CA |  BEAUTY
Hojhoj:)
Dneska slibovaná recenze;)! Je to teda přednastavený článek,protože se musím učit :D dneska fakt moc a na tohle bych neměla čas :D Tenhle týden bude moje smrt! v pátek asi padnu:'DD
Takže recenze bude na řasenku od Dermacolu,Avonu a NYC a linky od essence.
Předem se omlouvám, že tam není jak vypadají na oku, ale mě by se to nechtělo nalíčit, odlíčit, nalíčit atd -.- :D


Tohle je teda ta od Dermacolu. je to Imperial long lash (nápis se mi sloupal://) Byla to moje první řasenka ever:D A už taky došla:( jako na tomkartáčku to ještě vypadá, jakoby na něm něco bylo, ale s řasama to už nic neudělá:D Měla jsem jí hrozně moc ráda! Ten kartáček se mi ohnul no:DD Ale perfektně dokázala prodloužit řasy a ani jedna nebyla slepená! Takže na prodloužení byla výborná! Doporučila bych jí použít ještě s nějakou zahusťovací řasenkou.
Cena okolo 200. Koupila mi jí mamka, tohle jsem našla na netu:D


<3 Moje láska od NYC. Tohle je City Proof. Je prostě skvělá. Po jejím použití máte fakt nádherně husté řasy, což mě vyhovuje..no, komu ne :D Prostě je uplně úžasná, jenom se po ní občas nějaké řasy slepí, ale to už jde o to, jak s ní pracujete. Mě to chvíli trvalo, než jsem se to naučila tak, aby se mi řasy neslepily.. a ted si jí nemůžu vynachválit!:3
Doporučuju nanést dvě vrstvy, protože pak má lepší efekt!!;3
Cena- 79,-


Další- Mega effects od Avonu. Byla jsem na ní hrozně zvědavá! A musím si jí jedině chválit. Někdy mě až děsilo, co dokáže:DD. Tenhle kartáček mi ani tak nevadí..teda spíš mluvím o té ''rukojeti'':D Ona ta řasenka zvládá i zahustění řas i prodloužení řas na jedničku! Jenom jí teď moc nepoužívám ani nevím proč:/ Ale je fakt skvělá. Jenom občas taky slepuje řasy no:D
Cena- 269,-


A poslední jsou ty linka od essence. Liquid eyeliner voděodolné.
Jsou to teda normální tekuté linky s takovým měkkým aplikátorem. Já linky nikdy moc nenosila, ale rozhodla jsem se je zkusit a vybrala jsem teda pro začátek nějaké lenější! Nejdřív jsem uvažovala o fixe, ale ta prý rychle vysychá.teda jak která samozřejmě :D No nakonec to byly tyhle linky a jsem s nimi spokojená. Hned napoprvé jsem s nimi udělala perfektní linku;) Jenom je občas těžké udělat jí tenkou, pokud chcete :D Jediná vada na nich je, že po delším nošením se začnou jakoby odlupovat.. Ale na běžný čas třeba ve škole a času po škole vydrží! No Jedno jsem se domů vrátila až v 7 a už nebyly ..prostě jako na začátku:DD
Cena- 62,-


Takže to je konec:) Moc toho nebylo, ale snad jste s článkem spokojení a třeba jsem Vám i poradila. Dolů mi můžte napsat, jakou řasenku nebo linky používáte Vy nejraději a jestli třeba máte nějakou věc jako já, tak jak jste s ní pokojení;)

 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 Aimee Skellington Aimee Skellington | Web | 13. january 2014 at 14:50 | React

Ta řasenka od Avonu vypadá děsivě - spíš ani ne jako řasenka :D nevím.. zvád se mi to divný, rozhodně věřím, že je skvělá :D

2 Ve.♡ Ve.♡ | Web | 13. january 2014 at 15:35 | React

Na tu řasenku od Avonu už jsem četla jednu recenzi. Můžu říct, že vypadá zvláštně asi bych se jí trochu bála :D. Ale ty linky zní dobře. Jen by mě zajímalo jestli jsou opravdu voděodolné :D:).

3 CA CA | Web | 13. january 2014 at 15:37 | React

[2]: Tak to nevím:D ještě jsem na nich nikdy vodu neměla:DDD

4 ×Ani× ×Ani× | Web | 13. january 2014 at 17:12 | React

pozerala som uz nad tou od avonu ale neviem tiez by som sa toho trochu asi bala .. :)

5 en. en. | Web | 13. january 2014 at 17:40 | React

Závidím, že jsi narazila na takový řasenky, které moc neslepujou já mám skoro všechny, které řasy slepujou, takže asi si nějakou nakoupím z tvých typů. Já linky nenosím zdá se mi to jako zbytečnost a mě prostě stačí jen řasenka, takže jsme na tom skoro stejně (jen s vyjímkou toho, že jsem na sobě linky nikdy neměla) :D

6 Saya-chan Saya-chan | Web | 13. january 2014 at 17:54 | React

Wtf :D ta řasenka od Avonu, to je normálně jak kartáč na barvu na zeď :D. Ale jinak linky vypadají zajímavě, sama mám pudrové a to se sype všude po obličeji -,-.

7 Džejní Džejní | Web | 13. january 2014 at 18:35 | React

ja obcas ked nahodou pouzivam maskaru, tak mam od Maybelline Rocket a taku starsiu menom Falsies. jednu som si s baby lips kupila a druhu dostala mama pri nakupe. inak by som tie maskary ani nemala, uplne by mi stacila nejaka najobycajnejsia od Essence, pretoze ja v tom ake mi urobia riasy velmi rozdiel nevidim :D
a linku mam jednu tekutu od essence a jednu ceruzku na oci. niekedy pouzivam, ale nie velmi casto.

8 Martina Martina | Web | 13. january 2014 at 18:39 | React

Ja sa nemaľujem ale doma mám dve mascary (neviem načo :D) - Maybelline The Rocket Volume a Rimmel Londom Scandel Eyes Lycra Flex. Popravde ani neviem ktorá je lepšia asi kedy ako. :D Ale ďakujem za typy na dobré mascary, keď mi dojdú tie čo momentálne mám.

9 Weruu* Weruu* | Web | 13. january 2014 at 19:42 | React

Já mám tužku os essence myslim a řesenku snad také. Tahle značka je fajn :))

10 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 13. january 2014 at 20:21 | React

já mám linky od essence v té tužce a jsem spokojená

11 Hermione Hermione | Web | 13. january 2014 at 21:24 | React

Ta od Avonu vypadá... zvláštně... :D No možná bych to zkusila, ale zase tolik peněz bych do řasenky nevrazila. :D Ale když říkáš, že je ta NYC taková dobrá, tak jí možná taky někdy zkusím. :D Já mám řasenku essence. :)

12 Miss.Hill Miss.Hill | Web | 14. january 2014 at 8:45 | React

Líbí se mi ta rasenka od Dermacolu :) a máš moc hezký blog ! :)

13 Luciiy. Luciiy. | Web | 14. january 2014 at 22:15 | React

Ta třetí řasenka? :O Co to je to teda vidím poprvé :D. S tím bych se bála přiblížit k očím :D
Já používám levné řasenky od essence například:)

14 Dáša Dáša | Web | 24. june 2015 at 15:25 | React

Já si koupila minulý týden řasenku od Oriflame a dokonce levněji o 23% než je uvedena cena v katalogu. Mrkni na  http://www.kosmetika-sleva.cz/katalog-oriflame/ stojí to za to.

15 Evka Evka | Web | 30. august 2017 at 17:59 | React

V oblibe mam rasenku oriflame, konkretne WonderLash 5v1.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement